Bell Schedules » Teacher Conference Schedule

Teacher Conference Schedule

Teacher Conference Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Kindergarten 2:00 PM 2:50 PM 50 min
1st Grade 1:05 PM 1:55 PM 50 min
2nd Grade 12:10 PM 1:00 PM 50 min
3rd Grade 8:55 AM 9:45 AM 50 min
4th Grade 9:50 AM 10:45 AM 55 min
5th Grade 8:00 AM 8:50 AM 50 min