Bell Schedules

Teacher Conference Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Kindergarten 12:50 PM 1:40 PM 50 min
1st Grade 1:45 PM 2:35 PM 50 min
2nd Grade 9:50 AM 10:40 AM 50 min
3rd Grade 10:45 AM 11:35 AM 50 min
4th Grade 8:55 AM 9:45 AM 50 min
5th Grade 8:00 AM 8:50 AM 50 min
Lunch Schedule Lunch times stay the same during early release days.
Description / Period Start Time End Time Length
Kindergarten 10:45 AM 11:15 AM 30 min
1st Grade 11:25 AM 11:55 AM 30 min
2nd Grade 11:15 AM 11:45 AM 30 min
3rd Grade 11:35 AM 12:05 PM 30 min
4th Grade 11:50 AM 12:20 PM 30 min
5th Grade 12:05 PM 12:35 PM 30 min
Recess Schedule Recess schedules will vary on early release days.
Description / Period Start Time End Time Length
Kindergarten 10:15 AM 10:45 AM 30 min
1st Grade 10:55 AM 11:25 AM 30 min
2nd Grade 11:45 AM 12:15 PM 30 min
3rd Grade 12:05 PM 12:35 PM 30 min
4th Grade 11:20 AM 11:50 AM 30 min
5th Grade 12:35 PM 1:05 PM 30 min
Early Release Conference Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Kindergarten 9:45 AM 10:15 AM 30 min
1st Grade 10:20 AM 10:50 AM 30 min
2nd Grade 8:35 AM 9:05 AM 30 min
3rd Grade 9:10 AM 9:40 AM 30 min
4th Grade 10:55 AM 11:25 AM 30 min
5th Grade 8:00 AM 8:30 AM 30 min