Bell Schedules » Teacher Conference Schedule

Teacher Conference Schedule

Teacher Conference Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Kindergarten 12:50 PM 1:40 PM 50 min
1st Grade 1:45 PM 2:35 PM 50 min
2nd Grade 9:50 AM 10:40 AM 50 min
3rd Grade 10:45 AM 11:35 AM 50 min
4th Grade 8:55 AM 9:45 AM 50 min
5th Grade 8:00 AM 8:50 AM 50 min