Bell Schedules » Early Release Conference Schedule

Early Release Conference Schedule

Early Release Conference Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Kindergarten 12:20 PM 12:55 PM 35 min
1st Grade 8:40 AM 9:15 AM 35 min
2nd Grade 8:00 AM 8:35 AM 35 min
3rd Grade 10:40 AM 11:15 AM 35 min
4th Grade 9:20 AM 9:55 AM 35 min
5th Grade 10:00 AM 10:35 AM 35 min