Bell Schedules » Early Release Conference Schedule

Early Release Conference Schedule

Early Release Conference Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Kindergarten 9:45 AM 10:15 AM 30 min
1st Grade 10:20 AM 10:50 AM 30 min
2nd Grade 8:35 AM 9:05 AM 30 min
3rd Grade 9:10 AM 9:40 AM 30 min
4th Grade 10:55 AM 11:25 AM 30 min
5th Grade 8:00 AM 8:30 AM 30 min